Actueel

 Meer werk in minder tijd

Netpoint komt (eventueel) naar je toe
Sinds 1 mei 2017 heeft Netpoint een nog uitgebreider trainings- en consultancyprogramma.
Een efficiënter en effectiever gebruik van de producten van Netpoint (OrthWin, Afsprakenzuil, WHOIS, OrthView) is daarbij altijd het uitgangspunt. Ook voor producten die zijdelings door OrthWin worden gebruikt, MS Word en MS Excel en MS Outlook, is een training beschikbaar.
Voor de training worden afspraken gemaakt over de gewenste trainingsinhoud, duur en lokatie (bij u op de praktijk of in Waalwijk).
Wenst u meer te weten over geavanceerde systeeminstellingen of het indelen van het afsprakenboek, er is altijd wel een training beschikbaar.
Tevens is er consultancy mogelijk waarbij een ervaren kracht van Netpoint bij u op de praktijk langskomt om samen OrthWin zo optimaal mogelijk te laten functioneren.
Wilt u meer weten over ons compleet nieuwe trainingsprogramma en/of consultancy, neem dan contact op met training@netpoint.nl

Snelheid verhogen door middel van Site to Site VPN

Er is vandaag de dag steeds meer vraag naar sneller internet. Gelukkig staat de techniek niet stil en zijn er tegenwoordig diverse mogelijkheden om in de praktijk te worden voorzien van sneller en betrouwbaar (zakelijk) internet.

Zo zijn er op veel plaatsen snellere VDSL, Kabel, en zelfs glasvezel beschikbaar gekomen en deze kunnen worden gebruikt om de huidige OrthWan aansluiting om te zetten naar een veel snellere Site to Site VPN verbinding.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn bij u in de praktijk? Neem contact op met onze afdeling Sales via sales@netpoint.nl zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken!

Naast sneller internet zal het waarschijnlijk ook geld besparen.

SSL

Steeds vaker krijgen wij de vraag waarom er een beveiligingsmelding kan komen in de webbrowser als uw website wordt aangeroepen.
De reden dat deze melding kan komen is omdat er steeds door een webbrowsers vanuit wordt gegaan dat er een beveiligde verbinding tot stand moet worden gebracht.
Voor uw online modules is dit het geval, deze wordt beveiligd middels een SSL certificaat met uitgebreide validatie zodat de patiëntgegevens altijd via een beveiligde verbinding worden weergegeven.

Voor uw website is het ook mogelijk om deze via een beveiligde verbinding weer te geven zodat er geen beveiligingsmelding meer komt tijdens het aanroepen van uw website.

Mocht u hier interesse in hebben dan hebben wij hiervoor voor u 2 pakketten samengesteld.

Pakket 1: standaard SSL certificaat

Voor een publieke website zonder commerciële doelstelling of overheidsfunctie biedt een Organisatie validatie (OV) vaak de uitkomst. Naast de controle over het beheer van het domein worden tevens de bedrijfsgegevens gecontroleerd. De bedrijfsgegevens worden in de certificaat details opgenomen. In de adressenbalk wordt een groen slotje getoond en Google Chrome en Mozilla Firefox bestempelen de website tevens als 'Veilig'

De kosten voor dit pakket bedragen jaarlijks € 364,-

Pakket 2: Uitgebreid SSL certificaat

Een certificaat met een Uitgebreide validatie (Extended Validation, of EV) is geschikt voor commerciële websites zoals bijvoorbeeld webshops en banken, maar ook voor overheidsinstanties. Voor dit type validatie worden de bedrijfsgegevens gecontroleerd met behulp van een openbaar register, zoals het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Als resultaat worden de bedrijfsgegevens weergegeven in de certificaat details, en het groene slotje en de handelsnaam worden getoond in de adresbalk.

De kosten voor dit pakket bedragen jaarlijks € 484,-

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen!

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Uitval of niet goed werkende apparatuur wordt veelal veroorzaakt door het niet tijdig controleren of reinigen van uw hardware, of door het gebruik van verouderde software. IT-hardware is kostbaar, maar belangrijker nog; het is essentieel voor de continuïteit van uw praktijk. Daarom moet uw apparatuur altijd goed functioneren. Om deze zekerheid te waarborgen, zorgt Netpoint voor een periodieke controle op uw IT-hardware. Onze gecertificeerde engineers controleren uw apparatuur ieder maand (Platinum), twee maanden (Goud) of kwartaal (Zilver), zodat u verzekerd bent van een goed werkende IT-omgeving.

Voordelen van preventief onderhoud
- Reductie van onverwachte storingen.
- Constante kwaliteit van uw IT omgeving.
- Verlengde levensduur van uw IT-hardware.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn bij u in de praktijk? Neem contact op met onze afdeling Sales via sales@netpoint.nl zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken!

Netpoint introduceert "Informed Consent"

Vanaf april is het mogelijk om een goedkeuring van de ouders digitaal vast te leggen middels de module Informed Consent.
Via bijvoorbeeld een link in een e-mailbericht waarbij je doorgestuurd wordt naar een beveiligd gedeelte van de eigen website kan het Informed consent worden aangeboden en automatisch digitaal worden opgeslagen.

Graag bieden wij u deze module aan voor € 195,-. Neem contact op met onze afdeling Sales via sales@netpoint.nl

Zorgmail

Vanaf de nieuwste versie van Orthwin (3.0.15.1) is het mogelijk om vanuit Orthwin mails te verzenden naar Zorgmail adressen.
Gebruikers kunnen zoals altijd mails verzenden vanuit Orthwin, eindigt het adres op @zorgmail.nl dan regelt Orthwin de rest.
Voorwaarde is wel dat de praktijk lid is van Zorgmail en dat de inloggegevens zijn ingevoerd in Orthwin.
Onze servicedesk kan u hierbij assisteren.

'No phishing @ Netpoint' Workshop

De laatste tijd zien we steeds meer besmettingen door phishing mails. Dit soort mails zien er uit als 'echte' mails die in het eerste oogopslag betrouwbaar lijken. Echter kunnen deze boosdoeners veel schade toebrengen aan uw praktijk. Indien u bent overgehaald om op een link te klikken, kunt u last krijgen van bijvoorbeeld virussen, malware en adware. De effecten zijn onder andere dat de software uw computersystemen verstoren, gevoelige informatie verzamelen, toegang forceren tot private computersystemen of besmetting door een cryptovirus veroorzaken waardoor u niet of nauwelijks meer kunt werken.
Om dit te voorkomen heeft Netpoint group de workshop 'No phishing @ Netpoint' ontwikkeld. Na het volgen van deze workshop zijn u en uw praktijkmedewerkers in staat om deze malafide mails te herkennen en te onderscheiden van de juiste mails. Voorkomen is beter dan genezen, dus schrijf u samen met uw medewerkers in voor deze workshop. De kosten van de workshop wegen niet op tegen de kosten van besmetting.
Wegens het grote succes in 2016 bieden we ook in 2017 weer de workshop No Phising@Netpoint aan. Dus bent u afgelopen jaar niet in de mogelijkheid geweest, dan kunt u deze in 2017 alsnog volgen.
Heeft u vragen met betrekking tot deze workshop? Mail deze naar sales@netpoint.nl onder vermelding van de praktijknaam en de naam van de contactpersoon. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.