Factoring

U wilt dat uw facturen op tijd betaald worden? En daarnaast een professionele partner in de communicatie met uw patiënten?

Kies dan voor Netpoint Factoring. Zo houdt u als zorgverlener meer tijd over voor uw patiënten en kunt u doen waar u goed in bent.

Factoring

Debiteurenbeheer

Netpoint Factoring verzorgt uw complete debiteurenbeheer. In dat geval nemen we u alle zorg uit handen; Als betrokken partner verzorgen wij uw declaraties en versturen deze naar de verschillende zorgverzekeraars en/of patiënten. Indien nodig dan sturen we ook betalingsherinneringen of starten we een incassoprocedure voor u op. Hiervoor werken we nauw samen met een gerenommeerd deurwaarders- en incassobureau.

Meer informatie
Debiteurenbeheer

Communicatie

Met Netpoint Factoring weet u niet alleen zeker dat uw nota’s op tijd betaald zijn, ook is de communicatie met uw patiënten en de zorgverzekeraars tot in de puntjes geregeld. Op elke nota of declaratie plaatsen we uw praktijknaam en logo. Zo is direct zichtbaar van wie de declaratie afkomt. Komen er vragen over uw behandeling binnen of verzoeken voor uw praktijk, dan sturen we deze naar u door in onze beveiligde website.

Meer informatie
Communicatie

Diensten en producten

Netpoint Factoring is een onderdeel van de Netpoint group. Zij verzorgt sinds 2008 adequaat debiteurenbeheer voor specialisten in de mondzorg. Daarnaast bieden we vele andere diensten aan die uw werk vergemakkelijken en u veel geld kunnen besparen.

Zo is er Netpoint Consultancy voor als u een scan wilt van uw bedrijf op het gebied van financiën, marketing en communicatie, personeel en automatisering.

Diensten en Producten