OrthWin®

OrthWin® is hét praktijk management systeem voor orthodontiepraktijken

OrthWin® is het Praktijk Management Systeem voor Orthodontiepraktijken. Dit pakket biedt u als orthodontist alles om efficiënt te kunnen werken. Zo voert u eenvoudig de anamnese, de diagnose, het behandelplan en de behandelingen in. Het systeem is geheel naar uw smaak in te richten.

OrthWin® blinkt uit door haar compacte overzichtelijke weergave van alle relevante gegevens. Het systeem is daarmee niet alleen geliefd bij orthodontisten, maar ook op de afdeling Orthodontie van de universiteiten van Groningen en Nijmegen.

OrthWin

Processen automatiseren

Meer tijd en aandacht voor uw patiënt

Als u meer tijd en aandacht aan uw patiënt wilt besteden, is OrthWin® dé oplossing. U kunt eenvoudig routinematige processen automatiseren, zoals het aanmelden en oproepen van uw patiënten.

Nieuwe afspraken maken en deze door uw patiënten zelf laten printen aan een zuil in de wachtkamer. Correspondentie over uw patiënten aan tandarts of kaakchirurg verloopt geheel automatisch en kan na uw akkoord per mail of geprint de deur uit. OrthWin® koppelt na één muisklik bestanden van externe apparatuur als camera, scanner of röntgenapparaat aan uw patiëntkaart.

Processen automatiseren

Behandelkaart

Alle informatie in één oogopslag

Efficiënt werken betekent in één oogopslag alle gewenste gegevens op uw scherm zien. Of het nu gaat om documenten, digitale foto’s, 3D modellen, draagtijd, patiëntnotities, berichten, taken en/of digitale correspondentie. Op de behandelkaart van OrthWin® heeft u direct alles overzichtelijk in beeld.

Behandelkaart

OrthWin® modules

Kies zelf welke functionaliteiten voor u gewenst zijn

OrthWin® is zo gemaakt dat u zelf kunt kiezen welke functionaliteiten u gaat gebruiken. Er is een ruime keuze uit verschillende functionaliteiten. Denk aan: kaartvervangend werken, een afspraakmodule voor patiënten in de praktijk, een wachtkamer oproep informatiesysteem of een elektronisch whiteboard.

OrthWin modules

Online modules

Biedt uw patiënten nog meer mogelijkheden

Kiest u voor uitbreiding van OrthWin® met één of meer online modules dan biedt u uw patiënten en verwijzers vele extra’s. Zo kunnen zij online afspraken met uw praktijk inplannen of wijzigen, fluoriderecepten uitprinten, enquêtes invullen, debiteurgegevens wijzigingen, online foto’s bekijken, voorafgaand aan het eerste consult thuis alvast de anamnese invullen en online voor verwijzers patiënten in te schrijven.

Online modules

Voordelen OrthWin®

Alle voordelen op een rijtje

Afspraakmodule voor patiënten in de praktijk
Database backup
Digitaal beheer
Elektronisch whiteboard
ID-cards
Informatiezuil/paneel
Online modules
Kaartvervangend werken
Koppelingen met externe programma's en apparatuur
Multidisciplinair
OrthWan proactief beheer
SMS service
Touch screen
Uitwijkfaciliteit
Wachtkamer Oproep Informatie Systeem (WHOIS)

Meer weten?

Vraag hier meer informatie aan over OrthWin® of bel: 0416 - 54 05 05

Velden met een (*) zijn verplicht, bij velden met (**) is ten minste een van de velden verplicht
Ik heb een vraag betreffende een factuur van Netpoint Factoring. U wordt naar de juiste site geleid.
Ik heb een vraag aan de afdeling Sales van Netpoint Group