Sales Eindejaars Nieuwsbrief 2020

Met de feestdagen en jaarwisseling voor de deur blikken we terug op de geslaagde en minder geslaagde perioden uit een best pittig jaar. Een jaar met de introductie van het ‘nieuwe normaal’ waarin desinfecterende doekjes altijd binnen handbereik zijn, we zoveel mogelijk afstand houden en onze handen maar blijven wassen.

Laten we eerlijk zijn, 2020 is niet gelopen zoals we hadden verwacht of hadden gewild.

Juist nu in tijden van aanpassingen, wederom een lockdown en hectiek rondom steeds veranderende maatregelen brengen we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Netpoint. 

Zo hebben wij dit jaar snel geschakeld en speciaal voor u oplossingen ontwikkeld om dit contactloze tijdperk voor u en uw patiënten gemakkelijker te maken.

Contactloos aanmelden met QR-code 

Steeds meer praktijken besluiten om hun aanmeldzuil voorlopig niet te gebruiken. Uiteraard is dit vanuit de hygiëne een logische gedachte, maar u wilt natuurlijk niet dat uw baliemedewerk(st)ers hierdoor alle aanmeldingen dienen te verwerken.

Daarom bieden wij u graag, zolang de Corona maatregelen gelden, onze Online Module QR code gratis aan! Deze module maakt het, i.c.m. de iOrtho app, voor uw patiënten mogelijk om zich middels het scannen van een QR-code op hun mobiel aan te melden voor hun afspraak. Geen fysiek contact met uw zuil én geen onnodige drukte rondom uw balie! 

Benodigdheden voor gebruik: 
  • Een barcode scanner die QR-codes kan scannen
  • iOrtho praktijk app, gratis te downloaden in de Apple Store of Google Playstore
Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken, ontvangen wij graag een bericht op sales@netpoint.nl zodat wij de module voor u kunnen activeren.

In ontwikkeling - Aanmelden via Bluetooth 

Zoals u weet hechten wij veel waarde aan het ontwikkelen van slimme oplossingen voor uw praktijk. Daarom wordt er bij Netpoint continue onderzoek gedaan naar nieuwe mogelijkheden.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe manier waarop uw patiënten zich kunnen aanmelden voor hun afspraak. Deze keer niet via een QR-code maar via Bluetooth! 

Middels een kleine Bluetooth sensor welke u monteert in uw praktijk kunnen patiënten die uw praktijk binnenstappen, via de optie aanmelden in de iOrtho app, zich aanmelden voor hun afspraak. Heel gemakkelijk én volledig automatisch. We verwachten deze contactloze oplossing (die op dit moment in 2 praktijken wordt uitgetest) spoedig beschikbaar te kunnen maken.

Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van deze release of alvast uw sensor reserveren? Meldt u zich dan nu aan voor onze shortlist middels een bericht aan sales@netpoint.nl

iOrtho - Lancering een succes!  

De lancering van de geheel vernieuwde iOrtho praktijk app is succesvol verlopen. De live tests bij enkele praktijken hebben ervoor gezorgd dat de programmering op enkele punten is bijgeschaafd. Hierdoor voelt het gebruik van de app nog natuurlijker aan. 

De app heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en is daarnaast ook volledig herschreven om de performance en stabiliteit sterk te verbeteren. 

Bent u nog niet bekend met de iOrtho praktijk app en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via sales@netpoint.nl.

Tarieven Netpoint per 1 januari 2021

Wij streven ernaar om u hoge kwaliteit service te bieden voor een betaalbare prijs. Elk jaar doen wij dan ook ons best om onze prijzen gelijk te houden. Voor het komende jaar is dit echter niet mogelijk.

Jaarlijks analyseren we ons portofolio en volgen we de marktontwikkelingen in de branche. Gezien de stijging van de materiaal- en arbeidskosten waarmee we geconfronteerd worden, zijn wij genoodzaakt de prijzen van Netpoint Facilities voor 2021 aan te passen. Derhalve zullen de prijzen van Netpoint Facilities vanaf 1 januari 2021 met 3% stijgen.

Wij vertrouwen op uw begrip en kijken uit naar een lange en prettige voortzetting van onze samenwerking als uw vertrouwde partner in hard- & software.

Direct aanleveren vanuit uw softwareprogramma  

Het aanleveren van uw declaratiebestand bij Netpoint Factoring was al heel gemakkelijk, maar voor OrthWin® praktijken is dit nu nog makkelijker én sneller geworden!

Aan de halfjaarlijkse software release is een nieuwe koppeling toegevoegd waardoor u nu direct via OrthWin® uw bestand kunt aanleveren. Niet meer inloggen op mijnnetpoint.nl, niet meer schakelen tussen software en browser maar direct, met één klik op de knop, uw bestand indienen bij Netpoint Factoring!  

Deze nieuwe koppeling is beschikbaar vanaf 23 juli j.l. en we merken dat steeds meer praktijken het gemak en de snelheid hiervan ontdekken. Daarom zullen wij binnenkort deze koppeling kosteloos beschikbaar stellen voor alle softwareleveranciers.

Zodra wij dit gereed hebben zullen wij u per e-mail informeren.
Uw gegevens zijn bij ons veilig en worden niet gedeeld met derden. We gebruiken ze om u te vertellen over onze activiteiten, producten en diensten. Wilt u dit liever niet? Laat het ons gerust weten via privacy@netpoint.nl.    
                                                                                                                                                                               .
Twitter
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Netpoint group B.V., All rights reserved.