Een oud jaar achter de rug, een nieuw jaar voor de boeg.
Wij willen u graag bedanken voor een prettige samenwerking
en hopen u ook in 2022 weer van dienst te mogen zijn.

Geniet van de feestdagen en tot komend jaar!
Eindejaars Nieuwsbrief 2021

In ontwikkeling - Platform Online Modules 

Zoals u weet hechten wij veel waarde aan het ontwikkelen van slimme oplossingen voor uw praktijk. Daarom wordt er bij Netpoint continue onderzoek gedaan naar nieuwe mogelijkheden.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een platform waarmee u zelf nog meer uit uw Online Modules kunt halen.

Middels een individuele portal krijgt u toegang tot de afgenomen Online Modules van uw praktijk. Hierin kunt u kleine wijzigingen in kleuren of lettertypes en zelfs het toevoegen van tekst in bepaalde vakken zelf toepassen! U houdt zelf de touwtjes in handen en bent hiervoor niet langer afhankelijk van onze OrthWin Servicedesk. 

De portal is sinds kort bij een viertal praktijken geïntroduceerd voor de eerste praktijk-tetst. Wij hopen de portal grootschalig te kunnen lanceren in Q3 2022.

Let op! Enkel de nieuwste versies van onze Online Modules zullen compatible zijn met de portal. Dit zijn de modules waar u jaarlijks onderhoudskosten, t.b.v. doorontwikkeling, voor betaalt.

Hardware-crisis: buy now or cry later

Sinds de start van de Corona-crisis is de vraag naar hardware enorm gestegen; er moest thuis gewerkt gaan worden en hier is apparatuur voor nodig. Aan de andere kant krijgen producenten te maken met zeer strenge maatregelen en lock-downs met productievermindering en ook sluitingen tot gevolg.

De verwachtingen zijn dat de tekorten volgend jaar nog verder zullen oplopen. Graag attenderen wij u hierop.

Heeft u plannen om uw systemen te vervangen, bijv. door verlopen fabrieksgarantie of verouderde besturingssoftware? Plaats uw bestellingen dan ruim van te voren. Zo heeft u de meeste kans dat uw planning voor het verwisselen van deze systemen kan verlopen zoals bedacht.
Plaatst u nog dit jaar een bestelling bij Netpoint? Dan kunt u deze nu ook 100% vooruit betalen. Dit kan zeer gunstig uitpakken voor uw boekhouding! 

Tarieven Netpoint per 1 januari 2022

Wij streven ernaar om u hoge kwaliteit service te bieden voor een betaalbare prijs. Elk jaar doen wij dan ook ons best om onze prijzen gelijk te houden. Voor het komende jaar is dit echter niet mogelijk.

In de IT zijn er, door overheidsmaatregelen en omstandigheden door Covid-19, grote tekorten ontstaan. Tot op heden overschrijdt de vraag de aanvoer. Daarnaast is er groot tekort op grondstoffen voor de productie van diverse hardware. Hierdoor hebben onze leveranciers hun tarieven geïndexeerd. 
 
Derhalve zijn ook bij Netpoint Facilities de prijzen opnieuw geïndexeerd a.d.h.v. gegevens van het CBS. Per 1 januari 2021 zullen de prijzen van Netpoint Facilities gemiddeld met 4% stijgen.

Wij vertrouwen op uw begrip en kijken uit naar een lange en prettige voortzetting van onze samenwerking als uw vertrouwde partner in hard- & software.

Nieuwe OrthWin® release  

Deze maand lanceren wij de nieuwe OrthWin® release, versie 3.0.25.1. Zoals u van ons gewend bent zult u geïnformeerd worden zodra de download link beschikbaar is. Praktijken die zich hebben aangemeld voor onze Update Service zullen in de komende weken gecontacteerd worden door onze OrthWin® Servicedesk medewerkers voor het maken van een afspraak.

Wilt u ook zorgeloos up-to-date te zijn? Vraag aan onze Sales afdeling of zij de Update Service voor uw praktijk activeren. 

Houdt uw hardware schoon  

Stofdeeltjes en vuil kunnen ongemerkt ophopen in uw computers wanneer u deze niet regelmatig controleert en reinigt. Dit is goed te zien in de foto hiernaast; de binnenkant van deze praktijkserver zit er vol mee!

Een praktijkserver in dergelijke staat kan de continuïteit in de praktijk verstoren, door uitval of schade door bijv. kortsluiting of hitte.

Om dit te voorkomen bieden wij Preventief Onderhoud aan. Hierbij wordt de software van uw systemen maandelijks remote gecontroleerd en komen onze Engineers ook naar uw praktijk om uw systemen fysiek van onderhoud te voorzien. De frequentie van de bezoeken op locatie kunt u zelf instellen.

Wij adviseren u graag voor de beste samenstelling voor uw praktijk!

Vingerherkenningssoftware

De uitfasering van de vingerherkenningssoftware is een feit.

De leverancier van deze software is helaas enige tijd geleden gestopt met de ondersteuning hiervan. Hierdoor was het voor ons niet langer mogelijk om de koppeling met OrthWin® te blijven onderhouden. 
Uw gegevens zijn bij ons veilig en worden niet gedeeld met derden. We gebruiken ze om u te vertellen over onze activiteiten, producten en diensten. Wilt u dit liever niet? Laat het ons gerust weten via privacy@netpoint.nl.    
                                                                                                                                                                               .
Twitter
LinkedIn
Website
Copyright © 2021 Netpoint group B.V., All rights reserved.