Werken bij Netpoint

Wil jij ook werken bij Netpoint? Onderstaande vacatures zijn op dit moment beschikbaar.

HR stagiair(e)

Wil jij graag stage lopen bij een innovatief veelzijdig bedrijf? Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waar veel waarde gehecht wordt aan kwaliteit en professionaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden een stageplaats voor een HR student op HBO niveau die zich wil ontwikkelen op het gebied van recruitment.

Netpoint

Netpoint, gevestigd in Waalwijk is een grote speler op de markt voor Factoring, Software en veel aanverwante diensten voor tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten, CBT en diverse andere disciplines in de mondzorg. Binnen Netpoint werken we vanuit een vriendelijke no-nonsense bedrijfscultuur waar kwaliteit, professionaliteit, plezier in je werk en respect voor elkaar voorop staan.

Ter versterking van ons HR-team zijn wij per februari 2020 op zoek naar een

Stagiair(e) HR

De Functie

Binnen de HR afdeling komen alle facetten van het HR vak aan de orde, zoals Werving & Selectie, Personeelsadministratie, Beoordelen en Verzuim.

In deze meewerkstage leer je de dagelijkse HR praktijk kennen. Eén van de belangrijkste speerpunten is het ontwikkelen op het gebied van recruitment.

Jouw profiel

Je volgt momenteel een HBO studie op het gebied van HRM en zoekt een leuke stageplaats. Je hebt affiniteit met recruitment.

Je bent handig in het werken met Office, bent leergierig, werkt secuur en vindt het leuk met en voor medewerkers bezig te zijn.

Ons aanbod

  • Een veelzijdige functie in een dynamisch, veelzijdig bedrijf dat volop in ontwikkeling is
  • Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste, betrokken collega’s
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling
  • Stagevergoeding

 Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is standaard in onze selectieprocedure.

                                        

Laat je gegevens dan achter via de knop onderaan deze pagina en we laten je binnen 2 weken zeker iets weten.

Wil je meer informatie over deze vacature? Stuur dan een e-mail aan vacature@netpoint.nl ter attentie van Jeanne Baltussen.

Direct solliciteren

Acquisitie n.a.v. bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.