Wat we u graag willen vertellen...
Een cadeau van Netpoint voor u
Het einde van 2018 is in zicht en we maken ons klaar voor een nieuw jaar vol innovaties en fijne samenwerkingen. Om het nieuwe jaar goed te beginnen introduceert Netpoint een speciale Nieuwjaarsactie.

Is uw website aan vernieuwing toe? Dan biedt Netpoint u een oplossing op maat d.m.v. een Zilver, Goud of Platinum website pakket. Al deze pakketten bieden u de handvatten voor een website van nu. Denk aan het responsive design, waardoor uw website op alle (mobiele) apparaten goed te lezen is. De websites zijn volledig aan te passen naar uw wensen en huisstijl. Door een eigen contentmanagementsysteem kunt u zelf altijd aanpassingen of toevoegingen aanbrengen. Ook de implementatie van eventuele online modules behoort tot de mogelijkheden.

In de maanden december en januari ontvangt u bij aankoop van een website pakket het eerste jaar 50% korting op een SSL pakket t.w.v. €364,- Met dit SSL pakket bent u zeker van het beheer en controles van het domein en wordt de website als 'veilig' beschouwd door webbrowsers. Uw gegevens worden beveiligd en versleuteld, zodat deze niet onderschept kunnen worden door cybercriminelen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de website pakketten of een live-demo, neem dan contact op met onze Salesafdeling via: sales@netpoint.nl of telefonisch via: 0416-541501.
Netpoint nu al NEN7510:2017 gecertificeerd!
Na het succesvol doorstaan van grondige externe audits en de aanvullende transitie, heeft Netpoint vol trots de transitie certificering van NEN 7510:2011 naar NEN 7510:2017 behaald! De NEN certificering is vastgesteld en geeft aan dat Netpoint voldoet aan alle actuele beveiligings- en vertrouwelijkheidseisen rondom patiëntgegevens. De certificering bevestigt dat iedere medewerker van Netpoint volgens de hoogste vertrouwelijkheidsnormen werkt op het gebied van inzien, uitwisselen en hosten van patiëntgegevens. En daar zijn we trots op!

Netpoint
is tevens ISO 9001 gecertificeerd, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De ISO 9001 certificering bevestigt dat Netpoint een kwaliteitsmanagementsysteem heeft geïmplementeerd, waarbij het continu optimaliseren van de bedrijfsprocessen en het verhogen van de klanttevredenheid centraal staan.

Het Salesteam breidt uit en daarom willen wij u graag voorstellen aan onze nieuwe collega Bas

Mijn naam is Bas Pijlman en ben sinds 1 oktober jl. werkzaam op de sales en marketing afdeling bij Netpoint. Het samenbrengen van vraag en aanbod is mijn passie, waarbij ik samen met u wil meedenken over de beste oplossing voor uw praktijk. Ook ga ik graag een langdurige en plezierige samenwerking met u aan, waarbij we veel voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0416-541501 of via sales@netpoint.nl voor een goed en gedegen advies over de software/hardware/factoring producten en diensten van Netpoint.

Netpoint: ruim 10 jaar ervaring en altijd transparant en onafhankelijk zichzelf gebleven!

Na het bericht dat Infomedics en Famed samen verder gaan als ëën factoringmaatschappij onder een nog onbekende naam, willen wij u erop wijzen dat Netpoint Factoring nog altijd zichzelf is gebleven en niet Anders zal worden. Wie een praktijk wil runnen zonder zorgen, kiest voor Netpoint Factoring. De enige maatschappij die echt transparant in de kosten is. Uw keuze voor Netpoint is een slimme manier om uw bedrijfsvoering professioneel en goed te regelen. Voor u als klant is het vooraf duidelijk wanneer u uw geld ontvangt waardoor uw financiële positie helder en voorspelbaar is. Daarnaast bieden wij u de best mogelijke communicatie met uw patiënten en verschillende zorgverzekeraars. Professioneel ën persoonlijk, dat is mogelijk met Netpoint Factoring.

Overstappen? Ook daarbij helpen wij u graag.

Bent u nog geen klant van Netpoint Factoring en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Oordeel zelf en maak vrijblijvend een prijsvergelijking. Gegarandeerd de laagste prijs!
Maak hier een prijsvergelijking
Praktijk in beeld
Netpoint feliciteert Ortho Den Bosch met hun nieuwe praktijk. Wij zijn trots dat deze mooie praktijk heeft gekozen voor de software, hardware, factoring en verschillende andere diensten van Netpoint. Bent u zelf ook een praktijkhouder en wilt u weten wat Netpoint voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
OrthView - behandelplanning, VTO en chirurgische simulatie
Als u meer met uw digitale röntgenfoto's wilt doen, dan biedt OrthView® u de meeste mogelijkheden. Denk aan behandelplanning, VTO en chirurgische simulatie.

Alle voordelen van OrthView® op een rijtje:

- Altijd de perfecte röntgenfoto
- Eenvoudig digitale foto's invoeren, een professionele eindpresentatie maken en 3D modellen bekijken
- De verschillende fasen van de behandeling aan uw patiënt kunnen presenteren
- Eenvoudig per patiënt een behandelplan maken
- Digitale foto's zijn achteraf makkelijk te mailen naar verschillende zorgverleners
- OrthView® is te gebruiken als stand-alone en als netwerkversie en is tevens te koppelen met diverse praktijk management systemen, zoals OrthWin®
- Met de gebruiksvriendelijke Ceph-module van OrthView® kunt u uw RSP-opnames analyseren in de verschillende fasen van de behandeling. U vindt in deze module vooraf gedefinieerde analyses (Steiner, Ricketts, etc). Naast deze standaard analyses kunt u ook zelf een eigen analyse toevoegen. Lees verder...
Proost op de mooie samenwerking!
Netpoint wenst u allen fijne feestdagen en een schitterend Nieuwjaar. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerking. Wij, en hopelijk u ook, kunnen terugkijken op een succesvol jaar waarin nog meer wijsheid en kracht zijn verkregen. Ook in het nieuwe jaar zullen wij met enthousiasme en betrokkenheid voor u en uw medewerkers klaar staan.
Uw gegevens zijn bij ons veilig en worden niet gedeeld met derden. We gebruiken ze om u te vertellen over onze activiteiten, producten en diensten. Wilt u dit liever niet? Laat het ons gerust weten en bel 0416 5401501. Tekstfouten en prijswijzigingen zijn voorbehouden.