OrthView®

Behandelplanning, VTO en chirurgische simulatie

Als u meer met uw digitale foto's wilt doen, dan biedt OrthView® u de meeste mogelijkheden. Denk aan behandelplanning, VTO en chirurgische simulatie.

Digitale foto's voert u eenvoudig in het systeem in. Hierna kunt u een professionele eindpresentatie maken voor uw patiënt. Zelfs het bekijken van 3D modellen behoren tot de mogelijkheden.

OrthView

Kwaliteit radiografieën

Digitale beeldverwerking

Kwalitatief hoogwaardige radiografieën zijn onmisbaar voor een goede diagnose. Met OrthView® heeft u altijd een perfecte röntgenfoto. Het systeem stuurt automatisch digitale beeldverwerkingssystemen (röntgensensoren, intra-orale camera, etc.) aan, waardoor de kwaliteit van de radiografieën aanzienlijk verbetert. Ook als deze bijvoorbeeld onderbelicht zijn.

Kwaliteit radiografieën

Behandelplan en presentatie

Per patiënt een behandelplan maken en presenteren

Met OrthView® kunt u aan een patiënt verschillende fasen van uw behandeling presenteren. Ook maakt u met OrthView® eenvoudig per patiënt een behandelplan. Digitale foto's uit het systeem kunt u onderbrengen in Word of Outlook om te mailen.

OrthView® is te gebruiken als stand-alone en als netwerkversie en is tevens te koppelen met diverse praktijk management systemen, zoals OrthWin®.

Behandelplan en presentatie

RSP opnames analyseren

Gebruik een standaard analyse of definieer een eigen analyse

Met de gebruiksvriendelijke Ceph-module van OrthView® kunt u uw RSP-opnames analyseren in de verschillende fasen van de behandeling. U vindt in deze module vooraf gedefinieerde analyses (Steiner, Ricketts, etc). Naast deze standaard analyses kunt u ook zelf een eigen analyse toevoegen.

RSP opnames analyseren

Meer weten?

Vraag hier meer informatie aan over OrthView® of bel: 0416 - 54 05 05

Velden met een (*) zijn verplicht, bij velden met (**) is ten minste een van de velden verplicht
Ik heb een vraag betreffende een factuur van Netpoint Factoring. U wordt naar de juiste site geleid.
Ik heb een vraag aan de afdeling Sales van Netpoint Group