Over Netpoint

Innovatief en betrouwbaar

Netpoint group is al 25 jaar een allround dienstverlener in de mondzorg. Een enthousiast team professionals werkt dagelijks aan de meest innovatieve en betrouwbare software en ICT producten die de efficiency in een mondzorgpraktijk aanzienlijk verhogen.

Missie

Missie

Netpoint, de persoonlijke steun en toeverlaat voor alle specialisten in de mondzorg

Netpoint wil de persoonlijke steun en toeverlaat zijn op het gebied van automatisering voor alle praktijkeigenaren in de mondzorg in Nederland. Vanuit de gedachte 'het kan altijd makkelijker', zijn wij dagelijks bezig met het automatiseren van processen in de tandheelkundige praktijk. Dit doen wij door slimme, vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige softwareproducten en diensten te ontwikkelen.

Dat alles met maar één doel: u als zorgverlener werk uit handen nemen, zodat u zich voor 100% kunt focussen op de zorg van uw patiënt.

Missie

Visie

Netpoint wil optimaal bijdragen aan de zelfontwikkeling van alle specialisten

Netpoint wil een optimale bijdrage leveren aan de zelfontwikkeling van praktijkhouders in de mondzorg in Nederland. We nemen hen werk uit handen waardoor zij (meer) tijd overhouden voor hetgeen zij belangrijk vinden en waar zij goed in zijn. Netpoint levert zo een bijdrage aan de professionalisering van de mondzorgpraktijken.

Visie

Werkwijze

Meer dan alleen uw dienstverlener

Slim, grensverleggend en persoonlijk. Dat zijn de drie kernwoorden die onze werkwijze het best omschrijven. Slim, omdat we altijd vooruitdenken en verder. Grensverleggend, op het gebied van automatisering en internettechnologie. Altijd op zoek naar creatieve en vernieuwende producten en diensten voor onze klanten. En persoonlijk. Netpoint kent haar klanten. Stuk voor stuk. Uw persoonlijke wens staat altijd centraal. Alleen zo is automatisering van meerwaarde voor u!

Visie

Geschiedenis

Als innovator en marktleider is de Netpoint Group vandaag de dag de trendsetter in de mondzorg met een scala aan producten voor een steeds groter wordende doelgroep in de mondzorg. Theo Verberkt stond aan de wieg van het bedrijf. In 1991 begon hij voor zichzelf. "De computer won destijds snel terrein. Van een bevriende tandarts en orthodontist kreeg ik het verzoek geschikte software voor patiëntgegevens te maken. Mijn gevoel zei me dat dit méér marktpotentie moest hebben."

Gestage groei

Verberkt kreeg gelijk. Een presentatie op een lustrumbijeenkomst levert Netpoint meteen dertien klanten op. Vanaf toen zette een gestage groei in. In 1999 kwam de orthodontie- opleiding van het UMC St Radboud in Nijmegen erbij. Drie jaar later volgde de Groningse universiteit.

Portfolio

Netpoint is marktleider als leverancier voor de orthodontiepraktijken op het gebied van automatisering. Naast leverancier van softwareproducten als OrthWin®, Dentium® en OrthView 3D® aan praktijken en universiteiten is sinds 2008 ook Factoring en Consultancy toegevoegd aan het portfolio. In 2013 kwamen daar OrthView 3D® en Netpoint Belgium BVBA bij voor de Belgische markt met het product OrthWin® BE.

Totale mondzorg

Vanaf 2010 zette de verbreding naar de totale mondzorg in. Een kliniek voor mondzorg kwam met het verzoek om ook een implantoloog, paradontoloog en kaakchirurg op de software van Netpoint aan te sluiten. OrthWin, het praktijkmanagementsysteem voor de orthodontiepraktijk, werd daartoe multidisciplinair gemaakt en kreeg de naam Dentium. De bredere toepassing vond ook weerklank bij het Nijmeegse Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde; inmiddels kloppen ook andere cbt's aan.

Vanaf 2013 wordt middels Dentium EDU ook de reguliere opleiding voor tandheelkunde en mondzorgkunde van het Radboudumc en AKMA geautomatiseerd door Netpoint.

Geschiedenis

Contact

Velden met een (*) zijn verplicht, bij velden met (**) is ten minste een van de velden verplicht
Ik heb een vraag betreffende een factuur van Netpoint Factoring. U wordt naar de juiste site geleid.
Ik heb een vraag aan de afdeling Sales van Netpoint Group