Consultancy

Concreet advies over "Slimmer werken"

U wilt slimmer werken in uw praktijk? Gebruikmaken van de nieuwste technieken en efficiënter werken? Dan helpt Netpoint u graag.

We zijn al 25 jaar partner voor vele specialisten in de mondzorg. Onze dienstverlening reikt van factoring en software tot uitgebreide consultancy diensten. Dankzij onze ruime ervaring zijn we in staat gedegen en concreet advies te geven over 'slimmer werken' in uw praktijk. Informeer naar de mogelijkheden voor consultancy voor uw (aankomende) praktijk.

Consultancy

Nieuwe praktijk of verbouwing

Gedegen advies over uw ICT-inrichting

Een verbouwing of nieuwe praktijk vraagt om gedegen advies over uw ICT-inrichting. Huidige hard- en software moeten immers aansluiten op de wensen van uw nieuwe praktijk inrichting. En wellicht heeft u behoefte aan automatiseringsproducten die uw efficiency verhogen? Informeer naar wat Netpoint voor u kan betekenen.

Nieuwe praktijk of verbouwing

Onderhoud of vervanging

Bespaar op kosten voor systeembeheer

U wilt meer weten over het onderhoud van uw hard- of software? Of overweegt apparatuur te vervangen? We staan u graag terzijde met een gedegen advies. We inventariseren hierbij altijd de status van uw huidig apparatuur en licenties. Desgewenst stellen we een onderhouds- en vervangingsplan op dat we in overleg met u uitvoeren. Dankzij de goede service van Netpoint kunt u in de dagelijkse praktijk besparen op uw kosten voor het systeembeheer.

Onderhoud of vervanging

Praktijkscan

Werkt uw praktijk efficiënt?

Werkt uw praktijk efficiënt, of wilt u weten welke actuele mogelijkheden er zijn qua automatisering en welke extra voordelen u dat oplevert? Met een praktijkscan krijgt u antwoord op deze vragen. We inventariseren waar u nog verdergaand kunt automatiseren en wat dat voor u en uw praktijk als voordeel gaat betekenen. Netpoint biedt u een uitgebreide praktijkscan aan.

Praktijkscan

Meer weten?

Vraag hier meer informatie aan over Consultancy of bel: 0416 - 54 05 05

Velden met een (*) zijn verplicht, bij velden met (**) is ten minste een van de velden verplicht
Ik heb een vraag betreffende een factuur van Netpoint Factoring. U wordt naar de juiste site geleid.
Ik heb een vraag aan de afdeling Sales van Netpoint Group