Software

Onze software pakketten zijn speciaal gemaakt voor professionals in de mondzorg

U zoekt naar de juiste software voor uw tandarts- of orthodontiepraktijk? Een goed managementsysteem dat u volledig ondersteunt in uw mondzorg praktijk? Kies dan voor de softwarepakketten van Netpoint. Speciaal gemaakt voor professionals in de mondzorg.

Software

OrthWin®

OrthWin® is hét Praktijk Management Systeem voor Orthodontiepraktijken. Dit pakket bevat alles wat een orthodontist nodig heeft om efficiënter te kunnen werken. OrthWin® blinkt uit door haar compacte overzichtelijke weergave van alle relevante gegevens.

Product informatie
Orthwin

Dentium®

Dentium® is een volledig patiënt management systeem. Ideaal voor multidisciplinaire praktijken die gebruik willen maken van één systeem.

In Dentium® zijn alle branche specifieke wensen en eisen verwerkt, zonder de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Dentium EDU is een volledig patiënt administratie systeem speciaal voor mondzorg onderwijsinstellingen. Hierin zijn alle functies voor een reguliere tandheelkundige praktijk verwerkt met extra opties voor een onderwijssituatie. Denk hierbij aan registratie studenten, registratie supervisors, beoordelen en aftekenen en persoonlijke planning agenda's.

Product informatie
Dentium

OrthView®

OrthView® biedt u de mogelijkheid om volledig digitaal uw foto’s te verwerken. Dankzij deze software maakt u eenvoudig en professioneel een eindpresentatie die u toont aan uw patiënt. Het bekijken van 3D-modellen behoort tevens tot de mogelijkheden.

Product informatie
OrthView

iOrtho®

iOrtho® is een mobiele applicatie voor patiënten van orthodontisten. Hierin plaatst u eenvoudig alle informatie die u als orthodontiepraktijk wilt delen met uw patiënt. Denk aan: afspraken, agendaherinneringen en het laatste nieuws. Dankzij iOrtho® ontlast u uw servicebalie en verschijnen meer patiënten (tijdig) op hun afspraak.

iOrtho® is geschikt voor mobiele apparaten als een tablet of smartphone. De applicatie is vooralsnog alleen beschikbaar op Android en iOS, niet op laptops.

Product informatie
iOrtho