Diensten

We nemen uw werk uit handen

Professionals in de mondzorg profiteren dagelijks van de veelzijdige dienstverlening van Netpoint. Variërend van complete automatisering tot faciliteiten die uw werk uit handen nemen.

Diensten

OrthoTracing®

De analyse van digitale röntgenfoto’s is een specialisme dat om kennis en tijd vraagt. Dankzij OrthoTracing® bent u verzekerd van een professionele en complete afhandeling van uw digitale röntgenfoto's. Bovendien kiest u zelf op welke specifieke punten u een foto wilt laten analyseren. We garanderen u dat u binnen 48 uur een volledige analyse retour ontvangt.

Meer informatie
Orthotracing ®

Tele Center

Heeft u behoefte aan ondersteuning voor het belverkeer naar uw praktijk, omdat uw baliemedewerkster ziek of tijdelijk afwezig is, en tijdens piekmomenten? Kies dan voor Tele Center. We dragen er zorg voor dat uw telefoon netjes beantwoord wordt zoals u dat zou willen.

Meer informatie
Telecenter

SMS service

Wist u dat dankzij onze SMS Service aanzienlijk meer patiënten op hun afspraak verschijnen? Uw patiënten krijgen op het door u gewenste moment automatisch een afspraakherinnering per SMS. Daarnaast kunt u aangeven of er ook automatisch een SMS naar (één van) de ouders verstuurd moeten worden.

Meer informatie
SMS Service

Consultancy

Netpoint is meer dan 25 jaar partner voor vele specialisten in de mondzorg. Onze ervaring reikt van factoring en software tot aanvullende dienstverlening. Dankzij onze ruime ervaring zijn we in staat gedegen advies te geven over 'slimmer werken' in uw praktijk. Informeer naar de mogelijkheden voor consultancy voor uw (aankomende) praktijk.

Meer informatie
Consultancy

Back-up

Onze software maakt dagelijks automatisch een back-up van uw gegevens. Zo weet u zeker dat uw patiëntgegevens niet verloren gaan. Op onze beveiligde servers is al uw informatie veilig opgeslagen.

Meer informatie
Back-up